WhatsApp vylepšuje přidávání do skupin. Vyberte si lépe, komu to dovolíte

WhatsApp skupiny

Komunikační platforma WhatsApp mění jednu z možností nastavení, která se týká skupin. Uživatel bude mít nově k dispozici sofistikovanější způsob, jak povolit ostatním kontaktům přidávání jeho účtu do hromadných konverzací. Udělení práv ostatním uživatelům zvát do WhatsApp skupiny má novou možnost. Jde o reakci na podněty uživatelů, novinka se objevila v poslední verzi aplikace.
Nová funkce spočívá v tom, že zatímco dříve bylo možné udělit toto právo pouze na základě možností “Všichni”, “Moje kontakty” a “Nikdo”, nyní poslední položku nahradila možnost “Moje kontakty kromě…“. Pozvání do WhatsApp skupiny tedy můžeme kontaktům nově svěřovat i pomocí tohoto eliminačního filtru. Jak to reálně pomůže? Jestliže máte mezi svými kontakty někoho, kdo vás třeba v minulosti přidáváním do hromadných konverzací obtěžoval, už si jej nemusíte odebírat, případně zakázat hromadné zvaní úplně všem. Nová funkce umožňuje takové lidi eliminovat a zvací právo ostatním kontaktům ponechat.
                      

Jak uvádí WhatsApp přímo na svém blogu, namísto přímého přidání do skupiny se od takto eliminovaných kontaktů dočkáte pouze soukromé zprávy. V těchto případech bude správce, který si vás přeje do skupiny přidat, vyzván k odeslání soukromé pozvánky prostřednictvím individuálního chatu. Vy se tak můžete rozhodnout, zda se ke skupině připojit, nebo ne. Na přijetí pozvánky budete mít tři dny, poté její platnost vyprší.

Otravuje vás někdo hromadnými pozvánkami do WhatsApp skupiny?




Zdroj: svetandroida.cz

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Ďábelské toasty s mletým masem

Horoskop pro den 8.2.2018!

Poradíme, co dělat, když na mobilu nefunguje displej na dotyk