Horoskop pro den 8.2.2018!

Beran (21. 3.–20. 4.)



Máš před sebou nádherný den plný lásky a štěstí. A je úplně jedno, že se všichni kolem tebe mračí a hádají. Ty každým sporem nebo problémem propluješ s naprostým klidem. Užívej si svůj den.

Býk (21. 4.–21. 5.)



Když zapojíš intuici a využiješ svůj talent, můžeš si být jistá, že se ti podaří zrealizovat své sny i plány. Máš dostatečně silnou vůli získat to, po čem již dlouho toužíš.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)


Nenech si dnes do ničeho mluvit, i kdyby to měl být partner nebo rodiče. Moc dobře víš, že tvé plány jsou přesně to, co v životě chceš, nenech si vzít své sny jen proto, že někomu nepřipadají dost dobré. 

Rak (22. 6.–22. 7.)


Dnes si dej pozor na starší ženu, která se tě bude snažit nalákat na nějakou novou pracovní pozici nebo spolupráci. Nemá čisté úmysly a ty bys jen splakala nad výdělkem. Raději odlož podobná jednání na pozdější dobu.

Lev (23. 7.–22. 8.)


Bruslila jsi na tenkém ledě a měla dva vztahy zároveň? Tak dneska všechno může prasknout. Na vině bude tvá neopatrnost i upovídaná kamarádka. Budeš mít co dělat, abys partnera získala zpět. Příště takhle hloupě neriskuj. 

Panna (23. 8.–22. 9.)


Někdo ti ublížil, připadáš si ztracená a bojuješ sama se sebou? Nebojuj, poodstup a nech věci, ať se chvíli dějou samy. Všechno se děje z nějakého důvodu a má ti to něco dát i nepříjemné věci v životě. Věř, že brzy bude líp.

Váhy (23. 9.–23. 10.)



Dnes tě napadne, že bys mohla zajít na zajímavý seminář o čakrách, nebo se budeš chtít přihlásit do foto kurzu, aniž bys někdy držela nějak výrazněji fotoaparát v ruce. Ať už tě napadne cokoliv, zrealizuj to. Bude se ti to líbit.

Štír (24. 10.–22. 11.)



Na intuici obecně moc nedáš a tak není divu, že tě zaskočí dnešní noční vize, nad kterou budeš přemýšlet celý den. Dokonce se přihlásíš na ezoterický kurz, abys této problematice přišla na kloub. A přitom jen stačí naslouchat své intuici. 

Střelec (23. 11.–21. 12.)



Dnes budeš roztěkaná a ukvapená. Budeš dělat rozhodnutí, která tvůj partner vůbec nebude chápat. Možná bys měla raději zpomalit, pokud nechceš udělat nějakou botu. 

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)


Dnešní den bude ve znamení oslav. Podaří se ti zdárně dotáhnout do konce projekt, potkáš se s dávno zapomenutou kamarádkou a povede se ti usmířit rozhádanou rodinu. Večer budeš usínat s úměvem na rtech. 

Vodnář (21. 1.–20. 2.)



Pokud dlouho marně vyhlížíš svého prince na bílém koni, zbystři. Někde kolem tebe se právě pohybuje a byla by škoda ho propásnout.  

Ryby (21. 2. – 20. 3.)



Nepromarni svoji šanci získat to, oč jsi dlouho usilovala. Štěstí ti přeje ve všech směrech, tak to využij!





Zdroj: https://www.femina.cz

Komentáře

  1. Děkuji moc za tento velice hezký a pozitivní horoskop :) Já jsem si nedávno chtěla vypočítat svůj ascendent a našla jsem si dokonce i stránku , kde je návod na to, jak si ho vypočítat :) Tak se kdyžtak také mrkněte, ale vy to už asi víte...

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Ďábelské toasty s mletým masem

Poradíme, co dělat, když na mobilu nefunguje displej na dotyk