V centru fotbalového dění s aplikací 2018 FIFA World Cup Russia

  
  • Aplikace pro iOS je přehledná a nalezneme v ni spoustu detailních informací

  • Kromě jiného aplikace nabízí zajímavá preview či reporty ze zápasů
Fotbaloví fandové se po čtyřech letech konečně dočkali nového mistrovství světa ve fotbale. Tentokráte se koná v Rusku a spolu s ním vychází také oficiální FIFA aplikace, která nenechá žádného fotbalového fanouška na holičkách. Všechny reportáže, rozhovory, akce, góly či soupisky teď nalezneme na jednom místě a to v aplikaci 2018 FIFA World Cup Russia.

2018 FIFA World Cup Russia – Apple aplikace týdne

Aplikace je velmi přehledná a rychlá a nalezneme v ní opravdu vše, co potřebujeme. Tím máme na mysli zejména soupisky s detailními informacemi o jednotlivých hráčích, statistiky vstřelených gólů, žluté a červené karty a mnoho dalšího. Zamlouvají se nám také preview a reporty z jednotlivých zápasů a mnohdy se v aplikaci dočteme zajímavé zákulisní informace. Navíc pokud některý ze zápasů nestihneme, můžeme si pustit přímo v aplikaci sestřih.

Pokud vás tak tento fotbalový měsíc zajímá a také vás zajímají všechny informace okolo, s touto aplikací rozhodně chybu neuděláte. Za jedinou nevýhodu se dá považovat pouze angličtina, což však dává smysl. Za prvé se Česká fotbalová reprezentace na světový šampionát opět neprobojovala a za druhé by si autoři a redaktoři pořádně mákli, pokud by měli překládat všechny články do všech 32 jazyků. Aplikaci můžete zcela zdarma stáhnout na App Store.





Zdroj: mobilenet.cz

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Ďábelské toasty s mletým masem

Poradíme, co dělat, když na mobilu nefunguje displej na dotyk

Horoskop pro den 8.2.2018!