Honor nabízí pro každého něco. Vyberte si telefon přímo pro vás!

  
Značka Honor dělá svým zákazníkům radost. Zásobuje je totiž stále lepšími a vychytanějšími smartphony, které konkurenci výrazně šlapou na paty a jsou k dostání za královské ceny. Poměr cena vs. výkon je tak jedním z nejvýraznějších kladů této značky. Jen za poslední měsíce jsme na českém trhu měli možnost osahat si skvělé nové modely, ze kterých si vybere opravdu každý. My se podíváme na Honor 10, vlajkovou loď, a na Honor 7S, který je variantou z opačného konce spektra nabídky.
Současnou vlajkovou lodí zavedené značky je Honor 10 s umělou inteligencí, nástupce devítky z loňského roku. Svou výbavou mnohdy i předčí konkurenci, která ale stojí o pár, někdy i více než pár, tisícovek víc. Honor 10 má bezrámečkový 5,84palcový Full HD+ displej s rozlišením 2 280 × 1 080 pixelů a poměrem stran 19:9.
Honor 10
Pod displejem je v jeho dolní části integrovaná ultrazvuková čtečka otisků prstů. Funkce odemknutí telefonu pomocí obličeje, kterou telefon má, je však opravdu návyková, a navíc i velmi rychlá a spolehlivá. Málokdo bude tedy čtečku otisků prstů k odemykání telefonu používat.

Na focení už jen s pomocí umělé inteligence

Konfigurace hlavního foťáku je 16 + 24 Mpx a využívá umělou inteligenci AI 2.0. Ať už fotíte selfie, západ slunce, jídlo, sníh nebo svého psa, Honor 10 rozpozná až 500 scén z více než 22 kategorií a sám si upraví nastavení foťáku tak, aby výsledek vypadal co nejlépe.
Honor 10
Přední kamera se pyšní rozlišením 24 Mpx, vaše selfies tak budou dokonale ostré a přirozené, prostě jako od profíka. Vychytané rozpoznávání obličeje a 3D portrétní osvětlení jsou jen další třešničkou na dortu.
Mezi ostatní velké plusy tohoto telefonu patří nejnovější Android 8.1 Oreo s nadstavbou uživatelského rozhraní EMUI 8.1. Baterie s kapacitou 3 400 mAh vydrží nabitá opravdu dlouho a nechá vás si bez záseku užít hraní her a sledování videí, jen co oči ráčí. Samozřejmostí je podpora LTE ve všech lokálních pásmech, duální SIM nebo technologie NFC na placení mobilem. Nechybí ani 3,5mm jack pro sluchátka.

Design, který nikdo nepřehlédne

Zalíbila se vám výbava Honoru 10? Potěší vás i nový Aurora design s efektními odlesky, který záda telefonu z každého úhlu změní v překrásnou duhu. Smartphone pořídíte v modré variantě s přechodem do fialové, ve variantě, kde se modrá mění do zelené nebo ve stříbrné barvě měnící se do světle modré. Pokud dáte na starou dobrou klasiku, můžete si vybrat elegantně černou.
Honor 10

Honor 7S: Ten, co způsobil poprask ve své třídě

Pokud však dáváte přednost chytrým telefonům nižší třídy, pak pro vás bude jistě zajímavý nedávno představený Honor 7S. S cenou 2 799 Kč v poměru ke své výbavě hned přidělal vrásky své konkurenci.
Honor 7S, v současnosti nejmenší telefon od Honoru, je nejlevnějším bezrámečkovým smartphonem na našem trhu. Potěší vás, pokud za nový telefon nechcete utrácet mnoho peněz, ale přesto očekáváte dobrou kvalitu.
Honor 7S

Jeho displej měří 5,45 palců a poměr stran je 18:9, rozlišení pak 1 440 × 720 pixelů. Honor 7S v sobě dále skrývá čtyřjádrový procesor MediaTek MTK6739 a 2 GB operační paměti.
Vnitřní úložiště 16 GB snadno rozšíříte pomocí paměťové karty. Dobrou zprávou je, že kromě slotu na paměťovou kartu má telefon ještě samostatný slot na druhou kartu SIM. Nemusíte se tedy rozhodovat, zda si rozšíříte paměť telefonu, nebo budete používat svou druhou simku.
Smartphone nabízí kvalitní fotoaparát s řadou fotografických režimů, jakými jsou třeba panorama, HDR nebo Beauty mode, vyfotíte s ním také přirozená selfíčka.
Honor 7S

Také Honor 7S spolehlivě odemknete pomocí obličeje. Příjemně vás překvapí svou rychlostí a baterka zůstane v pohotovosti skutečně dlouho. Android 8.1 Oreo s nadstavbou EMUI je už jen samozřejmou tečkou na závěr.
Záleží jen na vás, zda si vyberete prémiový Honor 10, se kterým uděláte velkou parádu a který z vás udělá profíka v oblasti mobilního focení, nebo Honor 7S, který za cenu pod tři tisíce nabízí solidní výbavu, výdrž a ještě trochu víc než od základního telefonu požadujete. Nebo budete mít v rodině oba?







Zdroj: mobilenet.cz

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Ďábelské toasty s mletým masem

Poradíme, co dělat, když na mobilu nefunguje displej na dotyk

Horoskop pro den 8.2.2018!