Jak vypadá trh s mobilními telefony podle teenagerů?

Apple, jakožto jeden z největších výrobců mobilních telefonů na světě, bude mít jistě radost z výsledků průzkumu, který odhalil jak moc je iPhone oblíbený mezi teenagery.

Výsledek obrázku pro iphone X
Mladí preferují iPhony
Při otázce, kolik z nich vlastní telefon z dílny Apple, odpovědělo až 82% kladně. Až 84% z dotázaných zároveň řeklo, že jako další mobilní telefon si plánují pořídit opět model od tohoto ikonického výrobce, který se opravdu těší velké popularitě mezi mladými. Nejsou to pouze mobilní telefony, po čem mladí touží. Přibližně 20% dotázaných potvrdilo, že vlastní i další produkty od značky Apple.
Dopřáli by si i luxusní hodinky
Přání mladých lidí nejsou tedy vůbec skromné. Hodinky od Apple jsou však až druhým nejžádanějším artiklem, který teenegaři rádi nosí na svých zápěstích. V žebříčku je totiž předběhly luxusní hodinky od značky Rolex. Mladí zákazníci kalifornské společnosti si ale budou moct svůj nový telefon vybrat i letos. Apple totiž na začátku podzimu odhalí trojici nových iPhonů, přičemž by měl odhalit i levnějšího nástupce iPhonu X.

Mezi novinkami nebude chybět ani nový iPhone 9, který podle dosavadních odhadů přinese 6.1″ LCD displej s tenkými okraji a již známý Face ID. Apple ale při jeho vývoji zřejmě udělá nějaké kompromisy a uživatelé tak možná přijdou o možnost duálního fotoaparátu nebo funkce 3D Touch, která je také známa již ze starších modelů. Za tento kousek by si výrobci mohli účtovat kolem 700 až 900 dolarů. S touto cenou by se iPhone 9 stal spolu s iPhonem SE 2 jedním z nejdostupnějších mobilních telefonů této značky v roce 2018.

Apple však nezapomíná ani na ty náročnější zákazníky. Jim by měl udělat radost iPhone Xs a iPhone Xs Plus. Pokračovatel vlajkové lodi z minulého roku by měl dostat 5,8″ OLED displej a jeho větší brácha 6,1″ OLED panel. Stejně jako cenovka iPhonu X v minulém roce, ani hodnota těchto modelů rozhodně nebude nejnižší.





Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Ďábelské toasty s mletým masem

Poradíme, co dělat, když na mobilu nefunguje displej na dotyk

Horoskop pro den 8.2.2018!