Horoskop pro Váš den!

Beran (21. 3.–20. 4.)



Vztahy, které již delší dobu nejsou funkční, se definitivně ukončí, přestože budeš plná bolesti a smutku, nesnaž se nic vracet zpět. Až časem pochopíš, proč se to muselo stát.

Býk (21. 4.–21. 5.)



Konečně jsi odevzdala úkol, který ti dlouho ležel v hlavě a přichází období klidu a odpočinku. Raduj se z dobře odvedené práce i prémií, které tě čekají. Naplánuj si také volný den s rodinou, kterou jsi teď zanedbávala a poděl se o radost s nimi. 

Blíženci (22. 5.–21. 6.)


Ve svém okolí máš energetického upíra a už delší dobu z tebe vysává všechnu pozitivní energii. Je nejvyšší čas se mu postavit a dostat ho ze svého života. Takové lidi kolem sebe nepotřebuješ, i když je to blízká rodina. 

Rak (22. 6.–22. 7.)


Dnes budeš lenivá a nejraději bys celý den strávila v posteli nicneděláním. Myšlenky ti budou utíkat k dovolené a cestám, které voní dálkou. Víc než kdy jindy tě přepadne touha cestovat a poznávat svět. Pusť si alespoň nějaký cestopis, ať ti z toho není tak smutno.

Lev (23. 7.–22. 8.)


Pokud jsi už dlouho platonicky zamilovaná do vysněného muže, přestaň si dělat plané naděje. Prozatím nehrozí, že by cítil k tobě to samé. Neplýtvej energii ani čas a najdi si nějakou smysluplnější zábavu. 

Panna (23. 8.–22. 9.)


Dnes se rozhodeš urovnat sousedské vztahy. S lahví vína vyrazíš na udobřovací misi, která se protáhne až do časných ranních hodin. I když se ti nebude chtít ráno vstávat, bude to stát za to. Není nad dobré vztahy s lidmi ve svém okolí. 

Váhy (23. 9.–23. 10.)



Dlouhou dobu zanedbáváš svého partnera. Práce a koníčky jsou ti přednější. Co takhle pro něj dnes uvařit večeři, nebo zamluvit stůl v restauraci. Takový romantický večer při svíčkách vám rozhodně prospěje. 

Štír (24. 10.–22. 11.)



Dávej pozor na konflikty, které doslova a do písmene lítají vzduchem. Pokud máš pocit, že ti praskne hlava a už už se chystáš bouchnout, raději odejdi z místnosti a v žádném případě se nepouštěj do hádek ani složitých diskuzí, nedopadlo by to vůbec dobře.

Střelec (23. 11.–21. 12.)



Partner tě dnes překvapí nečekanou nabídkou na společně strávený prodloužený víkend, který už zarezervoval i zaplatil. Zapomeň na chvíli na běžné starosti i rozmíšky, které mezi vámi byly a užij si s ním romantický pobyt. Pomůže vám to. 

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)


Vykašli se na úklid, v klidu domácnost jen tak pofackuj, ale do důkladné práce se raději nepouštěj. Trpělivost a pečlivost rozhodně neočekávej, v čem budeš fakt dobrá, je rychlost, s jakou všechno zvládneš. Pak můžeš vyrazit za zábavou nebo sportem, stačí si vybrat podle tvých zájmů.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)



Nepouštěj se do žádných velkých projektů nebo domácích prací. Nebude se ti dařit přesně podle tvých představ a ani přivolaní řemeslníci nebudou zrovna zruční. Odlož vše raději na příhodnější dobu a dnes si zajdi třeba do kina.  

Ryby (21. 2. – 20. 3.)





Dnes budeš jako bys byla na baterky. Jen těžko ti ostatní budou stíhat, a to jak v práci, tak doma. Práce ti půjde od ruky a dařit se ti bude také na poli milostném. Čeká tě rychlý, ale úspěšný den. 






Zdroj: https://www.femina.cz

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Ďábelské toasty s mletým masem

Poradíme, co dělat, když na mobilu nefunguje displej na dotyk

Horoskop pro den 8.2.2018!