Horoskop pro den 25.2.2018!

Beran (21. 3.20.4.)

Pokud chceš stihnout všechno, co sis na dnešní den naplánovala, rozhodně se nikde nezdržuj a pusť se do práce už od samotného rána. Ačkoliv se to bude zdát nereálné, ty zvládneš všechno a v klidu a pohodě. Ostatním nezbude nic jiného, než ti tiše závidět.

Býk (21. 4.–21. 5.)



Zapomeň na strach a nervozitu, pokud se chystáš řešit spor a bojíš se, jak dopadne, můžeš si vydechnout, již nyní je jasné, že vyhraješ na plné čáře!

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Díky stresu jsi v neustálém napětí a máš pocit, že nic nezvládáš. Na chvíli se zkus od povinností oprostit, zacvič si jógu, nebo se zajdi projít do přírody. Tam načerpáš zpět ztracenou energii a i napětí postupně z tvého těla zmizí. 

Rak (22. 6.–22. 7.)



Máš skvělé nápady, tvůrčí energii a chybí ti jen odvaha vyjít s nimi na světlo a přednést je šéfovi. Udělej to, odměna tě nemine a možné je i povýšení.

Lev (23. 7.–22. 8.)


Pokud jsi měla nějaké nedořešené spory s rodinou nebo se sousedy, dnes se ti podaří všechny zdárně urovnat a ještě navážeš nové přátelství. Užij si svůj den. 

Panna (23. 8.–22. 9.)


Volné odpoledne si užij přesně podle svého. Nepřizpůsobuj se nikomu, ani se nevydávej na výlet, protože si to partner přeje. Je čas na trošku sobectví. Dopřej si vanu, relaxační masáž, zajdi na kafe s kámoškou nebo si koupit něco hezkého na sebe. Dělej jen to, co chceš ty.

Váhy (23. 9.–23. 10.)




Dnes na tebe dolehne samota a pocit, že jsi na všechno sama. Nepoddávej se mu, už to nebude dlouho trvat a do tvého života vstoupí muž, který bude tím pravým a se kterým vás bude pojit nejen láska, ale také porozumění. 

Štír (24. 10.–22. 11.)



Dnes máš šanci potkat velmi zajímavého muže, se kterým tě bude pojit profese. Nejprve si budete rozumět po pracovní stránce, ale později může tento vztah přerůst v lásku. 

Střelec (23. 11.–21. 12.)



Svižnou chůzí a vhodnou sportovní aktivitou rozproudíš krev v těle a podpoříš správnou funkci srdce. Pokud tě již trápí vysoký krevní tlak, věř, že vhodnou sportovní aktivitou a změnou životosprávy můžeš udělat mnoho dobrého nejen pro srdíčko, ale také pro sebe.

Kozoroh (22. 12.–20.1.)


Dnešní den bude jak z akčního filmu. Než se stihneš rozkoukat, už se u sousedů odehraje pořádné drama a o nervy nebude nouze ani v práci. Pozor si dej také při řízení, budeš z toho všeho pěkně roztěkaná. 

Vodnář (21. 1.–20. 2.)



Dnes si budeš připadat jako vrba. Každý koho potkáš a je jedno, jestli to bude prodavačka v obchodě nebo kamarádka, všichni bez rozdílu se ti začnou svěřovat se svým trápením. V klidu je vyslechni, ale rady rozhodně nerozdávej, mohlo by se to obrátit proti tobě.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)



U dveří ti dnes zazvoní nečekaná návštěva, ze které nebudeš mít vůbec radost. Klidně se na něco vymluv, protože návštěva by se neměla k odchodu a ty bys s nimi musela trávit nejen celé odpoledne, ale také dlouhý večer a zítra bys byla unavená. 





Zdroj: https://www.femina.cz

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Ďábelské toasty s mletým masem

Poradíme, co dělat, když na mobilu nefunguje displej na dotyk

Horoskop pro den 8.2.2018!