Horoskop pro den 23.2.2018!

Beran (21. 3.20.4.)

Poslední dny velmi tvrdě dřeš a zapomínáš odpočívat. Nauč se to, jinak ti tělo brzy vypoví poslušnost a budeš nucena odpočívat déle, než bys chtěla. Doplň také tělu vitamíny a minerály, ať nemáš pořád nudli u nosu. 

Býk (21. 4.–21. 5.)



Na party, kam se ti původně vůbec nechtělo jít, potkáš starou známou, možná spolužačku, se kterou jste se neviděly celé roky. Natolik tě uchvátí její vyprávění o svém životě a zemích, které díky své práci procestovala, že se rozhodneš radikálně změnit svůj život. Začneš míň pracovat a víc cestovat. Skvělý nápad!

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Do života ti přichází nový muž. Bude mladý a pohledný a tobě se z něj zatočí hlava, ale nenech se unést na vlně vášně a snaž se myslet jasně. Bude ti přínosem v kariéře, ale pro vztah se určitě nehodí. 

Rak (22. 6.–22. 7.)



Tvá dobrá nálada je velmi inspirující nejen doma ale také mezi přáteli. Získáš si na svou stranu i toho největšího škarohlída a vykouzlíš úsměv i při krizové situaci na rodinné oslavě.

Lev (23. 7.–22. 8.)


Rozhodla ses pro radikální úklid. Začneš šuplíky v dětských stolech a nakonec budeš kmitat po domě jako fretka. Rodina před tebou raději prchne a klidně tě v tom nechá samotnou. Nediv se jim. 

Panna (23. 8.–22. 9.)


Práce ti dnes vůbec nepůjde od ruky a ještě zjistíš, že partner si namísto toho, aby byl večer s tebou, dohodl nějakou schůzku. Nebuď na něj naštvaná, zapomeň na úklid a raději si běž s kamarádkou zacvičit, do kina nebo zajděte na kafe.

Váhy (23. 9.–23. 10.)



Potřebuješ si udělat pořádek hlavně sama v sobě, tak se nesnaž řešit problémy všech okolo sebe. Nikdo nebude brát tvé rady vážně, když ví, že sama se ve všem plácáš. U tebe dnes platí staré dobré: Nejprve si zameť před svým prahem. 

Štír (24. 10.–22. 11.)



Dlouhodobý stres v práci si vybere svou daň a tebe přepadne únava i mírné nachlazení. Pokud možno si na víkend naplánuj lenošení a nicnedělání, zapomeň na výlety nebo snad práci. Tvé tělo volá o pomoc. 

Střelec (23. 11.–21. 12.)



Dnes se ti nebude chtít vůbec nic. Nevadí, do ničeho se nenuť. Dělej jen věci, které tě baví, nebo zajdi načerpat energii do přírody. Jednou za čas si můžeš dovolit prolenošit den. 


Kozoroh (22. 12.–20.1.)


Dnešní den bude jak z akčního filmu. Než se stihneš rozkoukat, už se u sousedů odehraje pořádné drama a o nervy nebude nouze ani v práci. Pozor si dej také při řízení, budeš z toho všeho pěkně roztěkaná. 

Vodnář (21. 1.–20. 2.)



Budeš mít pocit, že nic nestíháš, nic ti vůbec nepůjde od ruky a ani doma to nebude stát za moc. Neboj se požádat druhé o pomoc. Rádi ti ji poskytnou, příště jim zase pomůžeš ty.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)



Pečuj více o své tělo, přeci jen neustálý stres, nervozita, hromady práce a nedostatek pohybu mu dávají pořádně zabrat. Dopřej si pohyb v přírodě, zajdi na procházku do lesa nebo do parku a přidej také do jídelníčku více ovoce a zeleniny. 





Zdroj: https://www.femina.cz

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Ďábelské toasty s mletým masem

Horoskop pro den 8.2.2018!

Poradíme, co dělat, když na mobilu nefunguje displej na dotyk