Horoskop pro den 22.2.2018!

Beran (21. 3.–20. 4.)



Příval nové energie tě nakopne k novým tvůrčím činům. Šéf nebude stačit tvému tempu a nápadům, které ze sebe budeš chrlit. Ale každopádně je ocení.

Býk (21. 4.–21. 5.)



Dnes tě čeká velmi úspěšný den. A to jak v práci, tak i v osobním životě. Šéf ti nabídne vést své vlastní oddělení a partner pro tebe nachystal romantické překvapení. Užij si svůj den. 

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Láká tě už dlouho vyzkoušet si nějaký adrenalinový sport nebo jízdu na okruhu v závodním autě? Dnes se ti to splní. Dostaneš nečekané pozvání na zajímavou akci, kde si tohle všechno budeš moci vyzkoušet. Užiješ si to a propadneš adrenalinu natolik, že se rozhodneš něčemu z toho věnovat i nadále. 

Rak (22. 6.–22. 7.)


Pokud tě něco trápí, ať už v práci nebo partnerském vztahu, přestaň to dusit v sobě a prober to se šéfem nebo partnerem. Zbytečně se stresuješ něčím, co oni vyřeší během chviličky. Okamžitě se ti uleví. 

Lev (23. 7.–22. 8.)


Dnes se obklop pouze dobrými přáteli a lidmi, které máš ráda. Uspořádej klidně oslavu u vás doma nebo vyražte za zábavou ven. Užiješ si večer plný legrace a pokud jsi nezadná, tak možná narazíš i na svého vysněného prince na bílém koni. 

Panna (23. 8.–22. 9.)


Dnes večer rozhodně nezůstávej sedět doma. Vydej se do kina nebo do divadla. Setkáš se s lidmi, které jsi už dlouhou dobu neviděla a nakonec se zábava protáhne až do časných ranních hodin. Nebudeš litovat. Objevíš dávno zapomenuté přátele, se kterými vyrazíš na společnou dovolenou.

Váhy (23. 9.–23. 10.)



Nabídka na novou pracovní pozici bude velmi lákavá. Nejen svou náplní, ale hlavně finančním ohodnocením. Než se však pustíš do tak zásadní změny, promluv si o tom s partnerem. Mohl by mít s některými věcmi, které se k nové práci budou vázat, problém. 

Štír (24. 10.–22. 11.)



Nepostojíš na místě a stále budeš mít pocit, že je potřeba něco udělat, dokončit nebo zrealizovat novou myšlenku. Dobře děláš, štěstí ti přeje ve všech směrech, stačí ho chytit za pačesy!

Střelec (23. 11.–21. 12.)



Riskuj, vyplatí se ti to! Nenechej se rozhodit názory ostatních, kteří ti jen závidí. Pokračuj, jdeš správným směrem a zvládneš nemožné, to po čem toužíš, se ti splní!


Kozoroh (22. 12.–20.1.)


Dnes ti mohou přidělat pár vrásek děti, které udělají nějaký průšvih. Než se pustíš do zákazů a nadávání, raději si ověř všechna fakta. Podle všeho jsou v tom nevinně.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)



Dnes už od rána nahoď vřelý úsměv a usmívej se na každého, koho potkáš. Uvidíš, že se tvůj den jako mávnutím kouzelného proutku také rozjasní a nebudeš mít nouzi o pozvání na kafe. Všichni totiž chtějí mít kolem sebe veselé lidi.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)



Dej si pozor na svůj ostrý jazyk. Mohla bys nechtěně vypustit z pusy slova, která někomu z tvých blízkých pěkně ublíží. Pamatuj, že jednou vyřčená slova už nejde vrátit zpět. Raději měj pusu na zámek, hořce bys své impulzivnosti litovala. 





Zdroj: https://www.femina.cz

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Ďábelské toasty s mletým masem

Poradíme, co dělat, když na mobilu nefunguje displej na dotyk

Horoskop pro den 8.2.2018!