Horoskop pro den 20.2.2018!

Beran (21. 3.–20. 4.)



Vše, co jsi dlouhou dobu zametala pod koberec, se provalí a doslova vybuchne jako sopka. Budeš muset čelit vzteku partnera nebo kolegů. Vezmi si z toho ponaučení propříště a řeš věci narovinu a hned. Ušetříš si spoustu trápení. 

Býk (21. 4.–21. 5.)



Pro samé porady a jednání nemáš čas na samotnou práci a trávíš tak dlouhé hodiny přesčasy. Možná je nejvyšší čas zkusit zajít na nějaký kurz, kde tě naučí plánovat čas. Zjistíš, kde ušetřit cenné minuty a hodiny a najednou budeš mít volno i na své záliby a koníčky. A to se vyplatí. 

Blíženci (22. 5.–21. 6.)


Hned ráno si vypni mobil, protože jinak budeš mít večer pocit, že jsi telefonní ústředna. Dnes ti totiž zavolá snad úplně každý, kdo na tebe má číslo a většina po tobě bude něco chtít.

Rak (22. 6.–22. 7.)


Chystáš se na pracovní pohovor nebo konkurz a bojíš se, jak vše dopadne? Když nepodceníš přípravu, můžeme tě uklidnit, že místo, na kterém ti tolik záleží, nakonec získáš!

Lev (23. 7.–22. 8.)


Dnešní den bude ve znamení romantiky. Zadaná si užije s partnerem doslova snový den a nezadaná má šanci potkat muže svých snů.

Panna (23. 8.–22. 9.)


Chystáš se na mejdan nebo na večírek? Pak se velkým obloukem vyhni alkoholu. Ovíněná nálada by tě mohla přivést do pořádného průšvihu. Hrozí ti prostořekost i nevěra. 

Váhy (23. 9.–23. 10.)



Dnes si dej pozor na své osobní věci. Budeš zapomínat všechno a všude. Snadno by se ti mohlo stát, že někde necháš kabelku a než to zjistíš, už bude pryč. Sice bys nepřišla o nijak závratnou sumu, ale vyřizovat si nové doklady, by tě stálo zbytečně čas. 

Štír (24. 10.–22. 11.)



V práci na tebe čeká velmi příjemné překvapení, to o čem sis myslela, že je již ztracené, se vrací zpět. Nová zakázka, projekt nebo také nové místo čeká jen na tebe! 

Střelec (23. 11.–21. 12.)



Dnes se rozhodně nepouštěj do žádných složitých prací, ani do úklidu. Raději si užij odpočinkový den a mytí oken nech na jindy. Stejně by ti práce vůbec nešla od ruky. 

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)


Inspirace, nápady a nadšení z tvorby provází především tu, která se věnuje umělecké činnosti. Neboj se prosadit a vyraz se svými díly mezi lidi, udělej výstavu a věř, že budeš úspěšná.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)



Važ svá slova. Nezapomeň, že jednou vyřčená již nejdou vzít zpět a mohla bys díky jedovatému jazýčku ublížit lidem, kterým na tobě skutečně záleží. Než začneš útočit, zjisti si všechna fakta.   

Ryby (21. 2. – 20. 3.)



Pokud máš děti, pak se připrav na to, že s nimi dnes budeš trošku bojovat. Budou mít na většinu věcí úplně odlišný názor. Zavzpomínej na dobu, kdy jsi byla v jejich věku. Nebyla jsi stejná? 





Zdroj: https://www.femina.cz

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Ďábelské toasty s mletým masem

Poradíme, co dělat, když na mobilu nefunguje displej na dotyk

Horoskop pro den 8.2.2018!