Horoskop pro Váš den

Beran (21. 3.–20. 4.)



Dnešek přeje lásce. Pokud dlouho nemůžeš najít partnera, dnes máš velkou šanci. Ale musíš mu jít naproti. Doma ho určitě nepotkáš. Zkus nějakou akci ve vašem městě, nebo se běž alespoň projít.

Býk (21. 4.–21. 5.)



Dnes jsi plná energie a tvůrčího nadšení, využij úžasnou energii k tvůrčímu elánu a začni realizovat vše, nač jsi neměla odvahu, budeš úspěšná!

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

I když se ostatní budou doma jen tak líně povalovat, ty se rozhodneš pro radikální úklid. Zapojíš k veliké nelibosti i rodinu, ale kdybys je raději poslala na výlet a uklidila si sama, uděláš líp. Oni ti budou vděční a ty to budeš mít mnohem rychleji hotové.  

Rak (22. 6.–22. 7.)


Dnes se kolem tebe budou rojit jako včely lidé, kteří po tobě budou chtít nějakou výpomoc nebo finanční půjčku. Buď rezolutní a všechny odmítni. Není to o tom, že bys byla lakomá nebo špatná kamarádka, ale o tom, že bys pak už peníze nikdy neviděla. 

Lev (23. 7.–22. 8.)


Pocit přepracování a únavy bude tak silný, že budeš mít pocit, že snad ráno ani nevstaneš z postele. Možná je nejvyšší čas myslet také na odpočinek. Pamatuj, že nejen prací je člověk živ. 

Panna (23. 8.–22. 9.)


Dnes na tebe čekají jen samé dobré zprávy a je jedno, jestli půjde o tvé zdraví, kariéru nebo milostný život. Dařit se ti bude na všech frontách. Užívej si skvělý den.  

Váhy (23. 9.–23. 10.)



Můžeš se těšit na velmi příznivou změnu, pokud se chystáš spustit nový projekt, buď si jistá, že budeš úspěšná. Rozhodně se můžeš připravit na spoustu příznivých změn, nenechej se ovlivnit nikým ani ničím, jdeš správnou cestou.

Štír (24. 10.–22. 11.)



Dnes je pro tebe víc než platné přísloví: spěchej pomalu. Nesnaž se vyřešit vše za každou cenu. Nic se nemá uspěchat a všechno má svůj čas. Především ve vztahu se drž raději zpátky, partner by to bral jako prokovaci a sobectví z tvé strany.

Střelec (23. 11.–21. 12.)





Dnes si dej pozor na náhodný sex, zvláště pokud jsi nezadaná. Nemusel by totiž zůstat bez následků.  

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)


Uspořádej rodinné setkání a nehleď na to, co se dělo v poslední době. Máš jedinečnou šanci dát dohromady rozhádané sourozence i příbuzné a ještě se u toho budeš skvěle bavit. Nakonec z toho uděláte novou rodinnou tradici.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)



Pokud máš dlouhodobý spokojený partnerský vztah, neriskuj nějakým úletem s kolegou nebo starým kamarádem. Za to ti to rozhodně nestojí. Zbyly by ti jen oči pro pláč. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.)



Voda je tvůj živel a dnes ho budeš potřebovat, abys získala zpět elán a ztracenou energii. Takže určitě zamiř do bazénu. Večer budeš jako znovuzrozená.






Zdroj: https://www.femina.cz

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Ďábelské toasty s mletým masem

Poradíme, co dělat, když na mobilu nefunguje displej na dotyk

Horoskop pro den 8.2.2018!