Horoskop na dnešní den!

Beran (21. 3.–20. 4.)



Pokud tě dnes pozve kolega z práce na skleničku, pak rozhodně neodmítej, má pro tebe velmi zajímavé informace, které se ti budou hodit. Čeká tě totiž nepříjemné jednání a mít na své straně silného kolegu, je určitě eso v rukávu. 

Býk (21. 4.–21. 5.)



Dej si pozor na cestách. Snadno můžeš přijít k úrazu. Pokud vyrazit musíš, nech si prohlédnout auto, jestli je vše v pořádku. Jistota je jistota.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)


Máš skvělé nápady a vynikáš úžasnou bystrostí, nejen skvělé komunikační schopnosti ti přinesou mnoho výhod. Čeká tě úspěch na pracovním pohovoru a následně nové místo. 

Rak (22. 6.–22. 7.)


Řešíš partnerskou krizi a stojíš před rozhodnutím, jestli vztah ukončit, nebo na něm začít pracovat? Naplánuj vám společný výlet. Změna prostředí vám prospěje a konečně si budete moci otevřeně mluvit o svých pocitech. Pevné vztahy to ustojí, ty nefuknční se v klidu rozejdou. 

Lev (23. 7.–22. 8.)


Přemýšlíš, že by sis zvýšila kvalifikaci, nebo se pustila do dalšího studia? Nepřemýšlej, jednej. Najdi si zajímavý kurz, nebo se porozhlédni po dálkovém studiu. Bude se ti dařit.

Panna (23. 8.–22. 9.)


Dnes máš velkou šanci přijít k penězům. Možná zdědíš nějaké peníze, nebo dostaneš v práci výrazně přidáno. Podpoř své štěstí také malou sázkou nebo si kup stírací los. Výhra je jistá. 

Váhy (23. 9.–23. 10.)



Tvá kariéra strmě stoupá vzhůru a ty poznáváš, kdo je opravdový přítel, a kdo jen kamarádství předstíral. Ty, co tvůj úspěch nebudou moci skousknout a nebudou ti ho přát, s klidným srdcem vymaž z telefonu i života. Takové lidi kolem sebe nepotřebuješ. 

Štír (24. 10.–22. 11.)



Zpráva, na kterou jsi tak dlouho čekala, je konečně tady a ty z ní budeš nadšená. Na oslavu svého vítězství uspořádáš večeři pro všechny své blízké a náležitě si to užiješ. Raduj se a sdílej svou radost také s ostatními. 

Střelec (23. 11.–21. 12.)



Dnes ti bude připadat, že čas neskutečně letí. Nestihneš se ani otočit a už bude večer a ty budeš mít pocit, že jsi nic neudělala. Hoď to za hlavu, zítra bude líp.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)


Každý se dnes bude snažit na tebe přehodit své povinnosti a je jedno, jestli to budou děti, partner nebo kolegové v práci. Víc než kdy jindy je nutné, aby ses konečně naučila říct rezolutní ne. Jinak budeš makat až do noci, zatímco ostatní si budou užívat volna. 

Vodnář (21. 1.–20. 2.)



Sice se s partnerem poslední dobou hodně hádáte, ale ty víš, že ti stojí za to vztah udržet. Promluv si s ním narovinu, partner už totiž dlouho neví, na čem je.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)



Mejdan nebo party? To jsou přesně místa, kam bys měla vyrazit. Čeká tě nejen skvělá zábava, ale také máš šanci potkat muže, který ti výrazně pomůže posunout se vpřed ve tvé kariéře. 





Zdroj: https://www.femina.cz

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Ďábelské toasty s mletým masem

Poradíme, co dělat, když na mobilu nefunguje displej na dotyk

Horoskop pro den 8.2.2018!