Váš horoskop pro dnešní den!

Beran (21. 3.–20. 4.)



Veškeré spory se vyřeší! Pokud máš nepříjemné soudní nebo úřední jednání, vše hraje ve tvůj prospěch. Vyhraješ a získáš to, co ti bylo v minulosti neprávem upřeno! 

Býk (21. 4.–21. 5.)



Děti se dnes rozhodnou, že zkusí, jak odolná jsi. Ať udělají cokoliv, vždycky z toho bude parádní průšvih. Než začneš rozdávat zákazy a vztekat se, vzpomeň si na sebe, když jsi byla v jejich věku a společně s nimi se jejich lumpárnám zasměj. 

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Máš pocit, že tvé sny z dětství se nikdy nesplnily a že už vlastně ani nemáš šanci prožít to, co sis tolik přála? Chyba! Nezatracuj své sny jen proto, že se ti momentálně nic nedaří. Měj je jako hnací motor a uvidíš, že s pozitivní myslí a optimismem dosáhneš všeho, co se ti bude jen chtít. 

Rak (22. 6.–22. 7.)


Dnes ti moc do smíchu nebude, ale když zachováš chladnou mysl i pozitivní náhled na všechno, co se ti stane, nakonec ten den nebude tak úplně marný. Navíc máš šanci získat nové přátele na neplánovaném firemním večírku. 

Lev (23. 7.–22. 8.)


Cizí věci ti neříkají pane, to je heslo pro tvůj den a je jedno, jestli je to partner kamarádky, pracovní pozice kolegyně nebo hloupé místo v tramvaji. Budeš mít dnes chuť získávat skalpy a věci jen pro sebe, ale věř nám, že to není dobrý nápad. Vše by se ti vrátilo zpět i s úroky. 

Panna (23. 8.–22. 9.)


Tvůj nekonečný úsměv na tváři bude jako vábnička pro všechny muže. Dnes budeš hýřit smyslem pro humor a muži se kolem tebe budou točit. Dobře se rozhlížej, zvláště jsi-li nezadná. Někde mezi nimi může být i ten pravý.

Váhy (23. 9.–23. 10.)



Dnes si dej pozor na výhodné nabídky a je úplně jedno, jestli půjde o nové bydlení nebo první rande. Vše se bude krásně jen tvářit, ve skutečnosti půjde o pěkný podvod a ty bys jen naletěla.

Štír (24. 10.–22. 11.)




Dnes se probudíš s mizernou náladou, podivným svíravým pocitem na hrudi a nepříjemnou úzkostí. Jsou to jen dozvuky emocí v reakci na problém, který jsi v týdnu řešila. Zkus zabavit mysl něčím jiným, přečti si pohodovou knížku, pusť si komedii nebo vyraž s rodinou do kina. Večer už bude líp.

Střelec (23. 11.–21. 12.)



Obrň se trpělivostí, zvláště, pokud máš děti v pubertě. Ty ti totiž přichystají nejednu bezesnou noc. Nastav pravidla dřív, než úplně zvlčí.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)


Není nutné, abys měla nad vším kontrolu. Ani partner, ani děti o to nestojí. Nech jim trochu volnosti, ať se mohou svobodně nadechnout a rozhodovat sami za sebe. Jinak si zaděláváš na velký problém. 

Vodnář (21. 1.–20. 2.)





Dnes dostaneš šanci se zviditelnit v oboru, ve kterém pracuješ. Využij šance, protože druhá taková se ti zase dlouho nenaskytne. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.)





Dnes si dej pozor na výhodné nákupy. Měj na paměti, že žádná sleva není zadarmo. Zbytečně neutrácej, raději šetři korunky na nějakou super dovolenou.






Zdroj: https://www.femina.cz

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Ďábelské toasty s mletým masem

Poradíme, co dělat, když na mobilu nefunguje displej na dotyk

Horoskop pro den 8.2.2018!