AHOJ SVĚTĚ !!!


Zdravíme Vás !
My jsme Krytoland a vítáme vás na našem blogu!


Úvodem bychom vám rádi řekli pár věcí o sobě.... :) 

Kdo jsme ? 
Jsme internetový obchod specializovaný na Pouzdra, kryty a příslušenství pro mobilní telefony.

Proč právě Krytoland ?

Najdete u nás tu nejširší možnou nabídku ve které nám nikdo nemůže konkurovat a to samé platí i pro naše ceny!

Kde nás můžete najít ? 
Aktivně komunikujeme s našimi zákazníky prostřednictvím telefonu, mailů, ale také FB, Instagramu, youtube a Google+ a pište si, že nás se vyplatí sledovat, o soutěže totiž není nouze! :)

Tento Blog se bude primárně zaměřovat na aktuality ohledně našeho E-Shopu, ale také vám budeme přinášet nejnovější aktuality ze světa mobilních telefonu, aby jste byli neustále v obraze  a věděli co zrovna hýbe mobilním světem!



STAY TUNED....

Komentáře

  1. Nevíte někdo, co znamená "Ahoj SVĚTĚ"? Já tedy ne. Krytoland není internetový obchod, ale údajně "internetový zprostředkovatel". Od standardních internetových obchodů se liší zejména tím, že zaplatit musíte dopředu. Jiná možnost není. ANO, Krytoland se vyplatí sledovat, ale jen do té doby než si něco objednáte. Dodací lhůta 14 - 30 dní a nebo taky až 60 dní a nejspíš vám objednané zboží nedojde vůbec. A peněz, které by vám měli vrátit do 14 dnů po nesmyslném vyplňování reklamačního protokolu (když vám zboží nedodají) se taky hned tak nedočkáte. Nevěříte? 14.února objednána a zaplacena 2 pouzdra na mobily za cca 537,- Kč. Po 14, 30 a 60 dnech zboží urgováno jako nedodané. Zpravidla po 7 - 14 dnech Krytoland sice vždy zareagoval s tím, že objednané zboží "stále vidí" a žádal o strpení s koronavirovou krizí. Ale když zboží nedorazilo ani do 7.května, odeslal jsem mailem Odstoupení od smlouvy. Asi po 14 dnech přišla odpověď, že musím vyplnit jejich "reklamační protokol" (nechápu proč, když zboží nendodali), ale budiž 27.května jsem odeslal vyplněný reklamační formulář. Od té doby ticho po pěšině a nekomunikují ani po urgenci. TAKŽE ANO, Krytoland SE VYPLATÍ SLEDOVAT, ALE JEN PROTO, ABYSTE SI TAM NÁHODOU NĚCO NEOBJEDNALI !!!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Ďábelské toasty s mletým masem

Poradíme, co dělat, když na mobilu nefunguje displej na dotyk

Horoskop pro den 8.2.2018!