Jarní dva looky krok po kroku



Make-up, řasenka, tužka a lesk. Opakujete tuto beauty rutinu den co den? Využijte příchodu nových trendů a zkuste si s líčením pro jednou trochu vyhrát. Vždyť kdy jindy než na jaře si můžete dosyta užít všech barev?
Článek

Příchod nové sezony neovlivňuje jen šatníky, ale i kosmetické taštičky. Na světových týdnech módy jsou totiž k vidění také nejčerstvější beauty trendy. A přestože jsou některé z nich mimo přehlídková mola nepoužitelné, spoustu dalších můžete bez obav „okopírovat“. A nebojte, pokaždé nejde o komplikované líčení o dvaceti krocích. Následující looky zvládnete v pouhých šesti aneb Takhle líčí jaro vizážistka Janka Letková.
1. Oranžová, jak ji neznáte
Čekaly jste, že bude na víčkách vypadat tak skvěle? Oranžová je, alespoň za nás, tím nejpříjemnějším překvapením sezony. A přestože ji má v paletce málokterá žena (nebo možná právě proto), vyplatí se trochu zariskovat a dát jí šanci. Pouštíte-li se do práce s tak výraznou barvou, opakujte si, že méně je více, a zbytek líčení držte co nejčistší. Trocha krémové tvářenky a jemného lesku na rty bude bohatě stačit. Oranžová barva vypadá fantasticky v kombinaci se světlýma očima, na přehlídkách ale měly totožné líčení všechny modelky včetně hnědooček. Pokud se vám tento look líbí, jednoduše ho zkuste!

Jak postupovat?

  • krok – Make-up - Na celou tvář naneste lehčí produkt, který krásně sjednotí pleť. Pod make-up můžete použít ještě rozjasňující bázi nebo krém.
  • krok – Obočí - Dotáhněte jeho tvar k dokonalosti a nebojte se ho zvýraznit o něco více, než jste zvyklé.
  • krok – Linka - Použijte přímo barevnou linku nebo dlouhotrvající krémový stín, který nanesete štětečkem. Šířka linky je volitelná, na začátek klidně vyzkoušejte tenčí variantu.
  • krok – Řasenka - Líčení očí završte pár tahy řasenkou.
  • krok – Tvářenka - Vsaďte na krémový produkt, který působí svěžím dojmem. Vizážistka líčila s Infallible Blush Paint od L’Oréal Paris, jde o odstín 02 Tangerine Please.
  • krok – Lesk na rty - Vybírejte jemné odstíny dorůžova. Modelka má na rtech olejový produkt Volupté Tint-in-Oil od YSL v odstínu 4 I Rose You.
    2. Multirůžová
  • Obrovským hitem jarní sezony je i růžová, s níž tentokrát opravdu nemusíte šetřit. Použít se dá v jednom jediném líčení na rty, tváře i oči. S intenzitou si můžete samozřejmě pohrát – v rámci denního looku buďte jemnější, a pokud vám jde o výraznější líčení, klidně na jednom místě malinko přitlačte. Výhodou je, že když nestíháte, můžete si do kabelky přihodit krémové multilíčidlo a všechna zmiňovaná místa s jeho pomocí zkrášlit.

    Jak postupovat?

  1. krok – Make-up - Stejně jako u předchozího líčení začněte důsledným sjednocením pleti.
  2. krok – Obočí - Dokreslete jeho tvar, podle potřeby ho vyplňte stínem, ale zbytečně ho neztmavujte.
  3. krok – Stíny - Růžový stín naneste na celá horní víčka a v menší míře i pod ta spodní.
  4. krok – Řasenka - Jemnému líčení stačí slabší vrstva.
  5. krok – Tvářenka - Tváře poprašte trochou pudrové barvy v narůžovělém odstínu.
  6. krok – Rty - Vizážistka použila tužku Color Drama od Maybelline (odstín 420 In With Coral), samozřejmě ale můžete vsadit na oblíbenou narůžovělou rtěnku.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Ďábelské toasty s mletým masem

Poradíme, co dělat, když na mobilu nefunguje displej na dotyk

Horoskop pro den 8.2.2018!