Horoskop na pro dnešní den 9.2.2018

Beran (21. 3.–20. 4.)



Závidíš lidem kolem sebe jejich bohatství, lepší práci, milence… Závist tě na nějakou dobu tak oslepila, že sis přestala všímat toho, jak moc šťastná v životě jsi ty. Rozhlédni se kolem sebe. Máš toho přeci mnohem víc než kdokoliv jiný. 

Býk (21. 4.–21. 5.)



Měla bys být ostražitá, ve tvém okolí se totiž objevují lidé, kteří to s tebou nemyslí upřímně a chtějí ti ublížit. Věř svým nejbližším a rodině, vždycky ti dokážou říct upřímný názor. 

Blíženci (22. 5.–21. 6.)


Dnešní odpoledne a večer věnuj pokud možno jen sama sobě. Odpočinek je pro tebe poslední dobou cizí slovo a začíná to být znát na tvém chování. Jsi hádavá, protivná a náladová. Dopřej si horkou vanu, knížku nebo kino s kamarádkou, uvidíš, že hned bude líp.

Rak (22. 6.–22. 7.)


Laskavost a dobrota je skvělá vlastnost, ale nic se nesmí přehánět. Pokud budeš dělat všechnu práci za ostatní, brzy toho budeš mít až nad hlavu a budeš lítat v pěkném průšvihu. Úkol pro dnešní den? Nauč se říkat ne!

Lev (23. 7.–22. 8.)


Už dlouho odkládáš návštěvu svých nejbližších? Možná je nejvyšší čas, abys vyrazila. Mohla bys svého zdržení později velmi litovat. 

Panna (23. 8.–22. 9.)


Dnes budeš od samého rána lenivá. Nebude se ti do ničeho chtít, navíc budeš muset do práce, kde se budeš ploužit jako mátoha. Dej si pozor, aby tě takto nepřistihl šéf. To by se mu vůbec nelíbilo, hned by ti navalil takových úkolů, že bys musela zůstat v práci do večera.

Váhy (23. 9.–23. 10.)



Už jsi někdy přemýšlela, že bys začala tancovat, nebo chodit na zumbu? Pokud ne, určitě vyzkoušej pohyb spojený s hudbou. Naprosto tě okouzlí a stane se pro tebe láskou na celý život. 

Štír (24. 10.–22. 11.)



Čeká tě velké rozhodnutí a ty se bojíš udělat velký krok do neznáma. Raději volíš klidné a známé cesty. Ale nezapomínej, že risk je zisk a že takovéhle šance nepřicházejí mockrát za život. 

Střelec (23. 11.–21. 12.)



Jsi nezadná a dlouho nemůžeš najít lásku? Už hledat nemusíš. Láska si tě totiž najde sama. Potkáš člověka, nejspíš v práci, se kterým vás bude okamžitě pojit nevysvětlitelné pouto. Je to ten pravý.  

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)


Dnes se rozhodně nepouštěj do žádných milostných dobrodružství. Muži, kteří se kolem tebe budou točit, nebudou stát o lásku ale jen o sex. Počkej si na vhodnější dobu, tvůj osudový partner je už blízko. 

Vodnář (21. 1.–20. 2.)



Dnes si z tebe někdo nepěkně vystřelí. Ty však vtípek vůbec neoceníš, urazíš se a s dotyčným se pořádně pohádáš. Zbytečně se tak rozhádáš s člověkem, co tě má rád. Nauč se zasmát sama sobě, ostatní tě pak budou brát jako pohodovou holku. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.)



Dnes dostaneš zprávu, na kterou jsi tak dlouho čekala a výsledky budou velmi příznivé. Nejlíp se budeš cítit v přírodě. Tak vyraz užij si i chladnější dny venku. Vyplatí se ti to.




Zdroj: https://www.femina.cz

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Ďábelské toasty s mletým masem

Poradíme, co dělat, když na mobilu nefunguje displej na dotyk

Horoskop pro den 8.2.2018!