Váš horoskop pro dnešní den!

Beran (21. 3.–20. 4.)

Alespoň na chvíli odlož své starosti a každodenní problémy, vyraz alespoň na malou chvíli do přírody a čerpej energii ze stromů, vody a květin. Někdy je potřeba pořádně vyčistit hlavu a zharmonizovat nitro. Příroda je mocná léčitelka, sleduj, jak je dokonalá.

Býk (21. 4.–21. 5.)



Nejsi ve své kůži a nic tě nebaví? Zkus si pustit oblíbenou hudbu a klidně se dej i do tance, uvidíš, jak uvolníš všechen stres a napětí a budeš se cítit mnohem lépe. 

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Valíš před sebou nedořešený problém? Dnes budeš donucena konečně jej začít nějak řešit. Může se jednat o sousedské pomluvy nebo partnerský vztah. Jedno je jisté, už předtím neutečeš. 

Rak (22. 6.–22. 7.)


Kamarádka ti sice slíbila drobnou pomoc, ale určitě ji nehodlá splnit, raději na ni nespoléhej a pusť se do řešení problému sama. Dojde ti, že už se na ni nemůžeš spolehnout a bylo by dobré se podle toho do budoucna zařídit.

Lev (23. 7.–22. 8.)


Dnes začneš pochybovat o všech svých projektech, vztazích i plánech. Budeš mít pocit, že se nic neděje tak, jak by sis přála, ale je to jen tvé zdání. I když se navenek zdá, že nic není v pohybu, opak je pravdou. Už brzy na tebe čeká pořádná změna.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Stát na místě a jen přešlapovat nevede k ničemu. Seber veškerou sílu a odvahu a vyšlápni ze své ulity ven. Jen tak se opět prosadíš. Pasivita ti v tomto případě jen škodí. 

Váhy (23. 9.–23. 10.)



Rozhodnutí vymalovat byt a přestavit nábytek tvá rodina neocení. Ale to tě nezastaví, vyšleš je na nákupy a sama se vrhneš do plánovaných úprav. Nakonec budete nadšení všichni.

Štír (24. 10.–22. 11.)



Díky svému bystrému úsudku a rychlému jazýčku máš šanci získat muže tvých snů. Jednoduše ho ukecáš. Ale na to se historie ptát nebude. Máš důvod slavit.

Střelec (23. 11.–21. 12.)



Nepřeceňuj svou fyzičku. I když máš pocit, že dokážeš skály lámat, zítřejší svalová horečka by tě velmi rychle vyvedla z omylu. Sportuj, ale s rozumem. 

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)


Nenech se rozhodit dětmi, které jsou celé rozjívené a mají přehnané požadavky. Stůj si za svým a nepolevuj. Jinak si příště vydupou ještě něco mnohem dražšího. Nabídni jim, ať si peníze vydělají na brigádě nebo roznášením novin. Hned své přehnané požadavky stáhnou.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)



S partnerem to nebude vůbec růžové, zvykl si na tvoji péči a tobě došlo, že tě jen využívá. S klidnou hlavou mu sděl to, co si o tom myslíš a nechej ho, ať se stará také on.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)



Můžeš se těšit na nový a svěží vítr ve vztahu s partnerem. Očekávej příjemné dny a romantický zážitek, který pro tebe připravuje jako velké překvapení.






Zdroj: https://www.femina.cz

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Ďábelské toasty s mletým masem

Poradíme, co dělat, když na mobilu nefunguje displej na dotyk

Horoskop pro den 8.2.2018!