Váš horoskop pro dnešní den!

Beran (21. 3.–20. 4.)

Všechno, oč jsi v minulosti usilovala, se ti podaří zhmotnit a zrealizovat. Díky tomu, že víš, co chceš a jdeš usilovně za svým cílem, získáš skvělé kontakty a uzavřeš mnoho dobrých obchodů. Pokud podnikáš, finanční úspěchy jsou jisté.


Býk (21. 4.–21. 5.)



Pokud máš od lékaře nařízeno brát nějaké léky, nebo dodržovat určitá omezení, rozhodně je dnes neporušuj. Hrozí ti zhrošení tvého stavu a to by bylo naprosto zbytečné. 



Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Dnes tě čeká velmi úspěšný den. Bude se ti dařit vše, nač sáhneš a je jedno, jestli půjde o přestavbu domu, organizaci večírku nebo pohodový výlet s rodinou. Užij si skvělý den. 




Rak (22. 6.–22. 7.)


Změna, která k tobě přichází, nebude moc příjemná, ale je nezbytná pro tvůj budoucí život. Přijmi vše, co přijde, s pokorou a láskou, jen tak vše ustojíš bez větších problémů.


Lev (23. 7.–22. 8.)


Nepropadej beznaději, místo, o které stále nemůžeš zavadit, sice ještě vidět není, ale i na tebe čeká příjemná změna v podobě velmi zajímavého přivýdělku.


Panna (23. 8.–22. 9.)

Dlouhou dobu jsi bruslila na tenkém ledě a ten se pod tebou dnes prolomí. Čeká tě velmi náročná zkouška a je jen na tobě, jak ji zvládneš. Jedno je jisté, se lží a úskoky se nikam nedostaneš. 


Váhy (23. 9.–23. 10.)



Kamarádka, která se ti ozvala po dlouhé době, po tobě nechce přátelské setkání, ale bude požadovat nějakou pomoc, možná i finanční. Rozhodně se do ničeho takového nepouštěj. Peníze už bys nikdy neviděla.


Štír (24. 10.–22. 11.)



Dnes máš velkou šanci na to počít miminko, pozor si dají ty, které o něj nestojí. Možná je také úspěšná žádost o adopci, nebo poznáš muže, který s tebou bude chtít děti mít. Vše se dnes točí kolem nich. 


Střelec (23. 11.–21. 12.)



Pokud máš pocit, že se ti nedaří, tak věř, že také pro tebe svítí světlo na konci tunelu. Velmi rychle vyřešíš to, co tě tolik trápilo a uvolníš tak místo pro něco nového, mnohem lepšího.



Kozoroh (22. 12.–20. 1.)


Rozhodla ses změnit svůj dosavadní život, udělat tlustou čáru za minulostí a zabývat se jen věcmi, které tě naplňují a dělají ti radost. To je skvělé! Gratulujeme a jen tak dál. Tvůj život se začne měnit od základů a ty budeš nadšená.


Vodnář (21. 1.–20. 2.)



Máš neustálou potřebu partnera komandovat a mluvit mu do všeho. Nenecháš ho ani vymyslet večerní program, tak se nediv, že raději třískne dveřmi a vyrazí za kamarády na pivo. Pokud o něj nechceš přijít, nech mu trochu rozhodovacích práv a podřiď se také občas ty jemu.


Ryby (21. 2. – 20. 3.)



Pozor na zbytečné hádky s partnerem. On přeci nemůže za to, že se ti poslední dobou moc nedaří. Naopak bys měla ocenit jeho snahu být ti oporou.






Zdroj: https://www.femina.cz

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Ďábelské toasty s mletým masem

Horoskop pro den 8.2.2018!

Poradíme, co dělat, když na mobilu nefunguje displej na dotyk