Horoskop na rok 2018!

Beran (21. 3.–20. 4.)

Jakmile někomu z rodiny slovně ublížíte, hned se omluvte! Jinak bude kolem vás příliš často napjatá atmosféra. To se týká zejména první poloviny roku. V práci totiž budete víc než doma a často něco slíbíte, jenže nesplníte. Když se nevzpamatujete a nebudete věnovat svým nejbližším alespoň víkendy, jedna hádka utichne a hned ji vystřídá další. Od léta uděláte otočku o 180 stupňů, a naopak se budete svou drahou polovičkou a dětmi doslova pyšnit jako pávi! Bez rodiny neuděláte ani krok a běda, když se někdo zvenčí začne vměšovat do vašich záležitostí. Pozná, zač je toho loket! Pro Berany se rodina posune na první příčku žebříčku hodnot. Ovšem bez bouřky a následujícího usmiřování se to patrně neobejde
Peníze
Příležitost profesně zářit a zlepšit si finanční situaci budete mít vlastně celý rok. Podnikáte-li, tak se vám dokonce vyplatí riskovat. Intuice vás totiž vždy varuje před ztrátovými obchody. Jste-li však narození v prvním dekanu, budete mít pocit stagnace. V takovém případě na nic nečekejte a změňte zaměstnavatele. Zejména konkurenční firma vaši práci patřičně ohodnotí!
Zdraví
Pravidelně podnikejte procházky na čerstvém vzduchu, jinak vás z přepracování velmi často potrápí bolest hlavy. Zásadně nepodceňujte křeče v podbřišku. Tím vám intimní partie dají najevo, že něco není v pořádku. Na nic nečekejte a problém řešte se svým ošetřujícím lékařem, jinak si zaděláte na chronické onemocnění!
Láska
Do léta budou mít zadaní menší problémy v sexuální oblasti. Vše se srovná v létě a dalších šest měsíců budete mít dokonce problém ovládat své pudy. Žijete-li osaměle, příležitosti k navázání vztahu dostanete ve druhé polovině roku. Dejte si ale pozor na žárlivost, tou byste mohli vášnivý vztah zničit!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Až do konce léta se vyhýbejte lidem s odlišnými politickými názory. Nikam nevedoucí diskuse by se neblaze podepsaly na vaší psychice, patrně byste dokonce čelili nervovému zhroucení! Síly si šetřete na druhou polovinu roku. Argumentačně budete tak silní v kramflecích, že bez problémů zatočíte i s mnohem zkušenějšími diskutéry. Podzim a zima přejí především těm, kteří zvažují další studium, udělat si atestaci nebo mají v úmyslu pracovat v zahraničí. Tyto velkolepé plány totiž konečně zrealizujete, a položíte tak základní kámen své úspěšné kariéry v budoucnu.
Peníze
Zlepšení finanční situace čekejte v květnu a červnu. Naopak v říjnu si raději vytvořte menší rezervu, tím předejdete situaci, že byste se zadlužili. Zejména jste-li závislí na penězích od klientů či sociálních dávkách, mějte na paměti, že v listopadu se mnohé platby můžou opozdit.
Zdraví
Na jaře vám budou hrozit drobná poranění, která by se následně mohla zanítit. Tak například při práci na zahrádce používejte rukavice. V létě a v závěru roku nepodceňujte pitný režim, jinak si vykoledujete problémy s ledvinami, dehydratace by se patrně neblaze podepsala i na kvalitě pokožky.
Láska
Setrváváte-li v nefunkčním partnerství, od jara do léta se krize nejspíš natolik prohloubí, že se konečně rozhodnete vztah ukončit. Sami ale dlouho nebudete, protože druhá polovina roku naznačuje zamilování a navázání vášnivého vztahu, což se týká i nezadaných!

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Když se v první polovině roku potkáte s někým novým, nedejte na prvotní dojem, což platí hlavně pro podnikatele. Narazíte totiž na šejdíře, kteří budou mít plnou pusu velkolepých plánů, ale skutek utek! Opatrní by měli být při seznamování i zadaní. Někdo se bude snažit strkat nos do vašich soukromých záležitostí a tím ve vašem partnerství bude vyvolávat nedůvěru a spory. Od léta dělejte ústupky v zaměstnání. Získáte na svou stranu i kolegy, kteří vám v minulosti házeli klacky pod nohy, a týmová spolupráce se ještě do konce roku pozitivně odrazí ve vaší kariéře. Kompromisy jsou pro Býky poměrně tvrdý oříšek. Zejména v zaměstnání se jim však vyplatí, když nebudou tak nekompromisně trvat na svém
Peníze
Pořádně utáhnout opasek si budou muset od jara do podzimu ti z vás, kteří mají půjčky. I když budete vydělávat dost, pořád to bude málo. Od října se situace začne zlepšovat, a to díky třeba ukončení stavebního spoření, nelze vyloučit ani dědictví.
Zdraví
Zejména když máte práci nebo koníčka, které jsou náročné na klouby, pravidelně zamiřte do infrasauny, suché teplo kloubům vyloženě prospívá. Měli byste také popíjet čaj z pýru plazivého, což je velmi účinný pomocník proti revmatismu a dně.
Láska
Ignorujte milostné vábení bývalé přítelkyně nebo milence. Znovuobnovení vztahu by vám přineslo pouze citové zklamání! Buďte trpěliví, protože lásky jako trám a romantického vztahu se dočkáte, a to v srpnu nebo v říjnu! Jste-li zadaní, možná v těchto měsících počnete potomka.

Rak (22. 6.–22. 7.)

V následných měsících si zřejmě občas řeknete, že si na vás zasedla „Smůla“, ovšem v prosinci si uvědomíte, že jste vyzrálejší a psychicky mnohem odolnější než v předchozích letech. Narážet totiž budete na jedince, kteří zneužívají moc a postavení. Zprvu před nimi budete pokorně krčit hřbet, ale jednoho dne pochopíte, že to nikam nevede. Začnete se chovat sebevědomě, prostě si nenecháte šlapat po svých právech, což na uzurpátory zabere. Uvědomí si, že jste rovnocenný protivník, a dají vám pokoj!
Peníze
V červenci vás čekají nečekané výdaje, tak nespěchejte s úhradou letní dovolené! Finanční problémy bude mít v srpnu váš zaměstnavatel nebo obchodní partneři, takže se vám v letních měsících bude hodit každá koruna. Ke svým penězům se dostanete, ale až na přelomu podzimu a zimy.
Zdraví
Trpíte-li nějakou chronickou chorobou, dodržujte všechna doporučení lékaře a předepsanou dietu. Jinak se váš zdravotní stav zhorší! Ve druhé polovině roku budete mít problémy se spánkem, proto byste se měli pravidelně procházet na čerstvém vzduchu a neuškodí, když si koupíte zdravotní matrace.
Láska
Žijete-li ve vztahu „na psí knížku“, budete se snažit vztah legalizovat, a to někdy za každou cenu. Nenápadně naznačujte, ale zapomeňte na ultimáta, protože to by vaše partnerství přivedlo do krize, která by se vyřešila až s příchodem podzimu.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Máte před sebou rok plný nečekaných změn, ale vám to bude vyhovovat. Nudit se nebudete v práci ani doma, všechny akce budou mít rychlý spád a vlastně vám prospějí, i když to zprvu tak vnímat nemusíte. Okolnosti vás například přinutí změnit profesi, nicméně v té nové se velmi rychle zorientujete a nakonec to odstartuje kariéru, o které se vám ani nesnilo. Stejně tak je možné, že si budete muset najít jiné bydlení, ale v novém se vám tak zalíbí, že si po několika týdnech na starý byt ani nevzpomenete.Na jedince ze znamení Lva čekají změny jak v soukromí, tak v práci. Naštěstí z toho nedělají vědu a novým podmínkám se poměrně snadno a rychle přizpůsobí

Peníze
Nejvíc budou spokojení podnikatelé, protože každý projekt či nová smlouva jim přinese zisky mnohem větší, než bude jejich prvotní předpoklad. Jste-li zaměstnaní, zvýšení platu se dočkáte, jen na to dojde až na přelomu listopadu a prosince.
Zdraví
V první polovině roku budete velmi akční, tomu bude adekvátně odpovídat únava. Tak se snažte dobíjet si energii spánkem, až do léta se snažte neponocovat! Jste-li zadaní, v prosinci zapomeňte na sexuální zálety, můžete totiž skončit ve venerologické ambulanci.
Láska
Nezadané v jarních měsících čeká vášnivý románek, ale něha i touha z něj vyprchají už koncem léta. Nenechte se tím vyvést z rovnováhy, protože úžasné seznámení vás nemine koncem roku, patrně při cestování, a bude z toho vážný vztah, ačkoli vše zprvu bude vypadat jako nezávazný flirt.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Až nesnesitelně budete lpět na maličkostech. Tím pravidelně znejistíte a pořádně rozhodíte děti i drahou polovičku, protože jim například i za pár minut zpoždění či drobný prohřešek uštědříte nepříjemnou přednášku. Ovšem za úspěchy se pochvaly ani objetí hned tak nedočkají. Budete totiž pořád tak vážní, že to začne dělat dojem, že jste se snad zapomněli smát! Tak si pravidelně připomínejte, že smích a zábava jsou kořením života. Jinak se rodině odcizíte a zejména k potomkům si pak budete velmi obtížně hledat cestu.
Peníze
Jelikož budete ochotní pracovat ve dne i v noci, na nedostatek peněz si tento rok stěžovat nebudete. Měli byste je však chytře investovat, a to zejména do studia cizích jazyků. Jen tak máte šanci ke konci roku obstát ve výběrovém řízení na vyšší pozici.
Zdraví
Mnohem víc než v jiných letech byste měli pečovat o nohy, zejména o lýtka. Kouříte-li, snažte se tohoto zlozvyku urychleně zbavit. V ohrožení totiž budou i vaše cévy! Pokud někdo z vašich předků trpěl bércovými vředy či křečovými žilami, choďte na preventivní lékařské prohlídky!
Láska
Vaším problémem číslo jedna bude manipulace. Bude se totiž snažit mít ve vztahu pokaždé navrch, což si protějšek nenechá líbit. Ovládejte se, jinak se občas nevyhnete tiché domácnosti. Naštěstí uprostřed léta vás psychické hry přestanou bavit a atmosféra mezi vámi se uklidní.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Snažte se víc organizovat a plánovat pracovní i soukromé aktivity. Čekají vás totiž chaotické měsíce, ve kterých budete nuceni improvizovat. V zaměstnání vás pravidelně zdrží neschopnost některých kolegů. Bohužel ani doma to nevypadá na idylku, protože ve vašem bytě či domě to bude vypadat jako na staveništi. Narazíte totiž na problém, který lze vyřešit pouze rekonstrukcí, a ta se protáhne až do počátku podzimu. Původní firma nedodrží termín dokončení, tak si najdete jiné řemeslníky. Jakmile akci ukončíte, vyrazíte na dovolenou, protože po takovém zápřahu si relaxaci zasloužíte. Libovolné úpravy v bytě jsou pro Váhy pohroma, protože si potrpí na klid, ticho a věci na svých místech. Bohužel to vypadá, že si u nich doma budou řemeslníci občas podávat dveře.
Peníze
Budete muset sáhnout na úspory. Pokud žádné nemáte, banka vám ochotně nabídne úvěr, který splatíte ještě do konce roku. Uran totiž naznačuje, že mezi starým haraburdím objevíte předmět, který pro vás nemá žádnou cenu, ale pro sběratele to bude unikát obrovské hodnoty.
Zdraví
Nemoci se vám budou obloukem vyhýbat. Pouze v září si dávejte pozor, zejména když občas míváte problémy se zažíváním. Raději držte dietu a nepodceňujte bolest pod pravým žebrem. Mohlo by se jednat o ucpání žlučovodů s následnými jaterními potížemi.
Láska
Pokud ve vztahu vycítíte napětí, původcem může být finanční nejistota. Tak se snažte vyhýbat diskusím na téma peníze! Nezadané čeká ideální období pro seznámení během babího léta. Vztah bude tak intenzivní, že vbrzku začnete plánovat založení rodiny.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Máte před sebou dynamický rok neomezených možností a dá se předpokládat, že ostatní znamení budou mít problém udržet s vámi krok! Pouze od 9. března do 10. července vás může postihnout drobná stagnace. Nedokážete totiž rozeznat iluzi od reality a pravdu od lži, a tak občas někomu skočíte na špek. Prostě uvěříte báchorkám a plánovaná akce nedopadne podle vašich představ. Jenže vše špatné je vždy pro něco dobré a vy si díky tomu uděláte pořádek v mezilidských vztazích. Už vám bude jasné, komu můžete věřit, na koho je v kterékoli denní i noční době spolehnutí a kdo si vaši přízeň nezaslouží.
Peníze
Spory s kolegy, nadřízenými či obchodními partnera nepodceňujte. Bez spolupráce vám totiž finanční příležitosti začnou proplouvat mezi prsty. Tak si připravujte zadní vrátka a ve druhé polovině roku změňte zaměstnání, případně okruh dodavatelů či odběratelů. Tohoto kroku nebudete litovat!
Zdraví
Hlídejte si váhu, protože budete mít sklony k tloustnutí! Zejména v teplých měsících nebagatelizujte hmyzí štípnutí s následným zarudnutím pokožky, natož poranění. Každou ranku si okamžitě ošetřete dezinfekcí, protože váš horoskop naznačuje možnost otravy krve.
Láska
Vaše milostné vztahy začnou být mírně řečeno vzhůru nohama od jara, kdy do vašeho sektoru partnerství vstoupí Uran. Vaše potřeba svobody a volnosti strmě vzroste, a tím si také ověříte, jak stabilní je vaše manželství nebo milenecký vztah. Uvedenému vlivu totiž odolají pouze silné páry.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Máte před sebou stěžejních 12 měsíců, které by se daly symbolicky nazvat „Vyšší škola života“. Poměrně často totiž cosi nedopadne podle vašich představ, což se týká práce, rodinných i soukromých záležitostí. Prostě budete narážet na obtíže, které nepůjde vyřešit ze dne na den. Nicméně vás to naučí trpělivosti a ochotě vyjednávat i dělat ústupky. Nakonec se stanete mistry v sebeovládání a lehkém intrikování. Dokonce si posílíte psychiku do té míry, že v následných 12 letech vás jen tak něco nesrazí na kolena!
Ignorujte kolegy či obchodní konkurenty, kteří vás začnou podceňovat. Jejich ostražitost se otupí, budou mít pocit, že jim od vás nic nehrozí, a tím vám vytvoří prostor, abyste jim takzvaně vypálili rybník! Například přetáhnete jejich zákazníky nebo vám nadřízení přidělí projekt za pohádkovou odměnu!
Zdraví
Pohyb by měl být vaším denním rituálem! Zejména v teplých měsících se věnujte vodním sportům, například potápění, protože kontakt s vodou vás bude dobíjet energií. Ve druhé polovině roku se rozhodně nepřejídejte, jinak vás potrápí pálení žáhy a odstartujete problémy s trávením!
Láska
Horoskop vašeho znamení bude jako stvořený pro nečekané početí potomka. Zejména jste-li zadaní, budete muset vzít rozum do hrsti a své pudy ovládejte! Vábnička nevěry totiž bude velmi silná! Kvůli jedné vášnivé noci byste s velkou pravděpodobností rozbili na padrť trvalý vztah, který jste budovali dlouhé roky.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Hned zkraje roku si ve slovníku přečtěte, co znamená výraz „flexibilita“. Máte totiž před sebou rok, kdy vás pravidelně zaskočí náhlé změny, na které budete muset bleskově reagovat a přizpůsobit se okolnostem. Zapomeňte na to, že když budete bazírovat na zažitém harmonogramu, tak něco změníte. Pouze tím zbytečně sami sebe připravíte o drahocenný čas. Postupně si na hektické tempo zvyknete, dokonce se naučíte improvizovat a fikaně měnit plány za pochodu, což vám zvýší sebevědomí. Zjistíte, že když chcete, dokážete rozplést i pověstný gordický uzel!
Peníze
Hledáte-li práci, co nevidět se dočkáte. Patrně s pomocí přátel seženete zajímavé zaměstnání, které se stane vaším koníčkem, a ještě k tomu vás velmi slušně uživí. Pokud chcete začít podnikat, nejlepší období pro založení firmy nastane ve druhé polovině roku.
Zdraví
Zejména když trpíte alergií, zapracujte na zvýšení imunity. Jinak vás čeká „náročné“ jaro, budou vás obtěžovat věčně nateklé oči, škrábání v krku a ucpaný nos. V letních měsících hýčkejte srdce. Nechoďte kolem poledne na přímé slunce a v parných dnech se vyhýbejte fyzické námaze.
Láska
První polovina roku přeje osamělým. Podaří se vám získat srdce osůbky, kterou platonicky milujete dlouhé roky. Zadaní se konečně rozhoupou a začnou se svou drahou polovičkou budovat rodinné hnízdo. Žijete-li s rodinou pod jednou střechou se seniory, tak si najdete vlastní bydlení.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Občas si budete připadat, že vás snad sleduje skrytá kamera. Jakmile se na veřejnosti odvážete, dozvědí se o tom nejen rodiče a příbuzní, ale i kolegové. Tak se chovejte slušně a odpusťte si výstřelky, prostě udělejte vše proto, abyste se nedostali do řečí. Jakmile začnete mít pocit, že za svou práci a zodpovědnost nedostáváte adekvátní finanční odměnu, jednejte! Pokud ztroskotají vaše vyjednávání s nadřízenými, změňte zaměstnání, klidně i profesi. Jupiter vám přihraje práci, která bude lukrativní, a navíc vám umožní začít si budovat kariéru.Noblesní způsoby jsou pro Vodnáře typické. Občas si přece jen potřebuje vyhodit z kopýtka a pak zpytuje svědomí
Peníze
Nenechte se vtáhnout do riskantních investic a projektů, které slibují rychlou, přímo bleskovou návratnost vložených financí. O peníze byste s velkou pravděpodobností přišli a ještě byste za svou naivitu měli z ostudy kabát.
Zdraví
Nepodceňujte pobolívání kloubů! Je to jasný signál začínající artritidy. Případné potíže okamžitě řešte s lékařem, jinak se nemoc rozjede, což by znamenalo, že v budoucnu byste se museli smířit s omezenou pohyblivostí!
Láska
Jakmile to ve vašem vztahu začne jiskřit, bude stačit pohlazení či pochvala za maličkost a vše se mezi vámi vrátí do starých kolejí. Nezadaní by měli vyčkávat do druhé poloviny roku. Patrně během podzimu zažijete doslova osudové zamilování, které překoná i vaši vrozenou fantazii!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Pořádně se zúží váš okruh známých. Přestanete se totiž stýkat s jedinci, kteří se často pohybují na hraně zákona či nemají nic jiného na práci, než druhé ironicky popichovat a zesměšňovat odlišné názory. Jakoby „vyzrajete“ a uvědomíte si, že než mít špatné známé, bude lepší nemít žádné. Patrně pozměníte i svou životní filozofii, a hlavně přístup k duchovním naukám. Jupiter vám zprostředkuje nejeden astrální zážitek, takže i vyložení skeptici budou muset uznat, že na vysvětlení je jejich racionální rozum krátký. Do školy se v druhé polovině vrátí ti z vás, kteří v minulosti museli přerušit studium.
Peníze
Vložte finance do dalšího vzdělávání, ve druhé polovině roku se vám tato investice vrátí i s úroky! Povšechně vás čeká profesní růst a s tím jdou vždy ruku v ruce větší odměny. Na podzim možná odstartujete podnikání s příbuzným a bude se vám dařit.
Zdraví
Předpokladem dobrého zdraví pro vaše znamení bude kvalitní a vydatný spánek. Začnou-li vás budit noční můry, změňte zvyky, hlavně odpoledne již nepijte kávu ani silné čaje. Naopak šálek odvaru z meduňky či chmele zklidní vaši psychiku i trávení a navodí hezké sny.
Láska
Zadaní prožijí druhé líbánky. V případě, že váš vztah prochází krizí a zvažovali jste rozchod, žádost o rozvod roztrháte na cucky! V září by měli nezadaní vyrazit na dovolenou za hranice. Horoskop ukazuje na lásku v cizině, která skončí svatbou!


Citace: https://www.prozeny.cz

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Ďábelské toasty s mletým masem

Poradíme, co dělat, když na mobilu nefunguje displej na dotyk

Horoskop pro den 8.2.2018!