Tmavý režim už je dostupný ve stabilní verzi Google Chrome. Aktivace je jednoduchá

  
To, že Google pracuje na tmavém režimu pro Chrome prohlížeč, víme již několik měsíců. V březnu se tmavý režim poprvé objevil v betaverzi prohlížeče. Nyní vyšel Chrome 74 ve stabilní verzi. Jedna z dalších novinek je možnost rychlého překladu.

Google Chrome už můžete mít v tmavém režimu

Pokud jste chtěli mít tmavý režim, museli jste používat nestabilní testovací verze Chrome prohlížeč. S vydáním verze 74 se to mění a tmavý režim se přesunul do hlavní aplikace. Stačí z Google Play stáhnout poslední verzi Chrome. Poté budete muset funkci ručně aktivovat přes Chrome Flags. Pokud si v tom nevíte rady, máme pro vás návod na tmavý režim pro Chrome. Původně byl určen pro betaverzi, nicméně úplně stejně se tmavý režim spouští i ve finální verzi.
     
     

Jeden z důvodů, proč se tmavý režim spouští složitějším způsobem je i to, že není stoprocentně připravený. Všimnout si můžete, že u některých stránek se přepíná zpět na klasickou bílou variantu. Každopádně hlavní menu, nastavení i záložky jsou už převedeny do tmavé verze. Další zajímavou novinkou v Chrome 74 je rychlá zkratka pro překlad stránky. V menu nově naleznete tlačítko pro překlad. Aktualizace Chrome 74 je k dispozici přes obchod Play.

Zdroj: androidpolice.com

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Ďábelské toasty s mletým masem

Poradíme, co dělat, když na mobilu nefunguje displej na dotyk

Horoskop pro den 8.2.2018!