Inzertní služba Letgo, zdá se, ještě nekončí. Jednalo se o žert, nebo marketing?

  

Druhého dubna služba překvapivě stále funguje a pryč je i hláška o tom, že Letgo nepřijímá nové inzeráty
Prodej a nákup v českých luzích a hájích měl být ukončen k poslednímu březnu

Aktualizováno 2. 4. 2019

Je tomu již více než deset dní, co jsme vás informovali o náhlém a tak trochu nečekaném ukončení provozu populární inzertní služby Letgo. K posledním prodejům mezi uživateli přitom mělo dojít 31. března.
Dnes, o dva dny později, však překvapivě služba stále funguje a pryč je i hláška o tom, že Letgo nepřijímá nové inzeráty. České zastoupení bohužel na dotazy, jak to bude s fungováním Letgo nereaguje, takže si na odpověď budeme muset ještě počkat. Jednalo se snad o promyšlený marketing, aprílový žertík, nebo společnost nakonec jen přehodnotila své plány?

Původní informace z 20. 3. 2019

Vyfoť, sdílej, domluv a prodej. Tomuto reklamnímu sloganu jste se v loňském roce mohli jen těžko vyhnout. Vidět jste jej mohli v televizi a tisku, na internetu i venkovních reklamách. Inzertní služba Letgo se snažila v České republice o co největší propagaci. Značné oblibě se těšila především mobilní aplikace, přes kterou mohl každý cokoliv velmi snadno prodat. Tomu je však konec, neboť se zástupci společnosti Letgo, která byla založena v lednu 2015, rozhodli opustit nejen český, ale také slovenský trh.
letgo
Od včerejšího dne se po přihlášení uživatelům objeví strohá hláška oznamující následující: „Je nám líto, ale Letgo nepřijímá nové inzeráty a po uplynutí tohoto měsíce nebude Letgo v česká republika dostupný.“ Jde o přesnou citaci, včetně špatného skloňování. I to může naznačovat, na kolik byl český trh pro Letgo důležitý. V tuto chvíli tak nejde přidávat nové inzeráty. Nadále funguje veškeré interakce u již zveřejněných a platných inzerátů. Po posledním březnu pak dojde ke kompletnímu vypnutí služby.

Zástupci společnosti prozatím nevydali žádné oficiální prohlášení, pokud nebudeme počítat výše zmíněné upozornění, které se zobrazí i ve chvílích, kdy byste chtěli přidat nový inzerát. Ledacos však naznačovaly například sociální sítě. Zatímco do února byla česká facebooková stránka Letgo velmi aktivní, z ničeho nic se náhle odmlčela. Rovněž samotná mobilní aplikace se potýkala s výraznými problémy, na které uživatelé upozorňovali. Inzeráty se například vůbec nezobrazovaly, případně byla chybně zadána lokalita. Problémy byly též s notifikacemi na nové zprávy. Nic z toho však již české uživatele trápit nemusí.
Plánujete Letgo využívat i nadále ? 





Zdroj: mobilenet.cz


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Ďábelské toasty s mletým masem

Poradíme, co dělat, když na mobilu nefunguje displej na dotyk

Horoskop pro den 8.2.2018!