Horoskop pro dnešní den

Beran (21. 3.20.4.)

Dnes si dopřej den jen sama pro sebe. Udělej si zábal na vlasy, přečti si hezkou knihu, pusť si romantický film. Potřebuješ načerpat energii, čeká tě totiž velká životní změna.

Býk (21. 4.–21. 5.)



Dlouhou dobu slibuješ někomu návštěvu, ale pořád ses k tomu nedokopala? Možná je nejvyšší čas své sliby splnit. Zvláště pokud jde o tvé prarodiče, kterým je v těchto dnech smutno víc než obvykle. 

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Máš před sebou dlouhou a perspektivní cestu. Pokud se chystáš tvořit a máš pocit, že ti chybí inspirace, nemusíš se bát, je to jen dočasné, nenechej se odradit a nepřestávej!

Rak (22. 6.–22. 7.)




Dostaneš šanci dělat práci, o které jsi vždycky snila. Nenech si změnu rozmluvit škarohlídy, kteří ti nepřejí úspěch. Jdi za svým snem. Splní se ti. 

Lev (23. 7.–22. 8.)


Dnes budeš sršet nezdolnou energií. Práci zvládneš v rekordním čase a budeš k nezastavení a večer ještě vytáhneš partnera do kina nebo skleničku. Bude to skvělý den, tak si ho užij.

Panna (23. 8.–22. 9.)



Jsi čerstvě zamilovaná? Pak by tě mohlo čekat nepříjemné vystřízlivění. Partner se ukáže v pravém světle a ty nebudeš věřit vlastním očím. Raději si ještě vztah dobře promysli.

Váhy (23. 9.–23. 10.)



Problémy v lásce, které právě řešíš, neodejdou jen tak samy. Budeš muset navrhnout partnerovi řešení, protože on sám neudělá nic, strčí hlavu do písku nebo uteče.

Štír (24. 10.–22. 11.)



Poslední týdny a měsíce jsi pracovala na projektu a měla jsi pocit, že snad nikdy neskončí. Dnes tě čeká úspěšné předání a také zasloužená finanční odměna. Kromě té navrhni také šéfovi, že si vezmeš pár dní volno. Zasloužíš si ho a navíc tvé tělo potřebuje odpočinek.

Střelec (23. 11.–21. 12.)



Čekají tě samé novoty, nový vztah, nová práce, nové bydlení. Vše, po čem jsi dlouho toužila, konečně přichází a změny to budou jen přiznivé. Užívej si svůj úspěšný den. 


Kozoroh (22. 12.–20.1.)


Naštvala tě kamarádka nebo partner a ty svou zlobu stále dusíš v sobě? Ale to je chyba. Upusť páru a pusť všechny starosti ven, jinak tě budou užírat zevnitř a to není nic dobrého. Uvidíš, že se pak i na problém budeš dívat úplně novým pohledem. 

Vodnář (21. 1.–20. 2.)



Dnes si budeš připadat jako vrba. Každý, kdo se objeví ve tvé blízkosti, bude mít potřebu se ti svěřit se vším včetně velmi pikantních věcí ze soukromého života. Vyslechni si je a pak vše hoď za hlavu a zapomeň. Někdy prostě člověk potřebuje spřízeněnou duši, nevíš, kdy to budeš ty. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.)



Radost ti dnes udělá rodina a hlavně děti, které ti s láskou připraví snídani až do postele a sami uklidí. Za odměnu je vezmi do kina nebo na výlet, užijete si skvělý rodinný den. 





Zdroj: https://www.femina.cz

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Ďábelské toasty s mletým masem

Horoskop pro den 8.2.2018!

Poradíme, co dělat, když na mobilu nefunguje displej na dotyk