Ďábelské toasty s mletým masem
Pamatujete si ještě konzervy Trenčiansky párok s fazuľou a Ďábelské toasty? Neobešel se bez nich žádný delší pobyt pod stanem či na chatě. A i když se doba změnila a už i v přírodě vařím a připravuji zdravější jídla, někdy se mi po nich zasteskne. Zjistila jsem ale, že domácí verze ďábelských toastů je překvapivě rychlé a snadné jídlo – do půlhodiny máte večeři na stole. Dome vedeme spory o sýr – tvrdím, že není nutný. Mužská část rodiny na něm trvá. A jak to máte vy? Zdroj:https://www.prozeny.cz Ingredience pro 6 porcí Na masovou směs: 500 g mletého hovězího masa 1 cibule 3 stroužky česneku 1 chilli paprička 2 lžíce octa 1 lžička tmavého cukru 1 lžíce rajčatového koncentrátu 250 g rajčatového pyré 1 lžíce dijonské hořčice 1 lžička soli 1 špetka pepře 2 lžíce oleje K podávání: 1 bochník chleba 200 g sýru čedar 1 stroužek česneku Postup Krok 1: Ve větší a hlubší pánvi rozpalte olej. Oloupejte cibuli, nakrájejte ji na kostičky a osmahněte. Při
Komentáře
Okomentovat